Sommar sommar sommar

Det har varit ganska dålig uppdatering här på bloggen, men nu har sommaren startat på riktigt och solen skiner och det är HOT HOT HOT! Älskar sommar värmen så grymt mkt, even fast det är lite för varmt ibland hihi.. men hellre varmt än kallt eller hur?

Idag har jag varit o grillat med mina tjejor från laget hihi.. Vi va hemma hos damla och hade det skit kul! Grillade och dunkade hög musik! HYPE HYPE

Chillade lite i hennes rum innan vi drog till bredäng och spelade lite basket hihi.. sjukt kul iaf, men bloggar mer senare, vill ut!

Sommaren i mitt hjärta <3

//Malin


Önskar dej världens finaste dag..

För det förtjänar du verkligen finis! Älskar dej mest av allt och alla och saknar dej sååå grymt mycket! Hoppas du har det bra där nere och du kmr säkert komma tillbaka som neger hahaha! Grattis på födelsedagen älskling! Nu är du äntligen byxmyndig HHAHAHAH!!

Love you baby boo <3



//Malin


Glad midsommar

Gick och la mej vid tre inatt , vet ej varför men hade så jävla ont i magen, satt med datorn och skulle egentligen blogga, men hjärnan fungera inte, så satt bara och kolla på anime. När jag kom hem igår kväll så märkte jag att syrran va här och mamma hade tydligen bestämt att hon skulle sova i mitt rum eftersom gästrummet är upptagen, så fixade en helt ok sovplats till henne bredvid min säng.

Det va sjukt läskigt hur mkt hon rörde sig och gjorde olika ljud, blev fan skit rädd där jag satt i mitt lilla hörn med datorn. Flera gånger satte hon sig upp och kolla på mej med sån där tom blick, det läskiga var att hon sov!!

Idag så har jag slappat lite hemma och det är ju midsommar, så vi åkte ner till vasaparken och kolla lite där, mest gjorde vi det för att min kusin som är här har aldrig upplevt hur man firar midsommar och min pappa insisterade på att visa henne hur svenne bananerna gjorde.. Själv så pallar jag inte bry mej, det är en dag man dansar runt en kuk som sitter i marken.. yaaay så funny..

Helt ärligt så är midsommarstången faktist en kuk som befruktar "moderjord".. och bla bla bla..

Hihi finns inte så mkt att skriva om, hörs senare puss :)
//Malin


Gårdagens

Blä uppdateringen har varit ganska dålig, men igår så skulle jag egentligen sitta och plugga i trafikskolan men erica messa mej så drog och träffa henne. Min lilla bebis vi hade inte träffat varann sen efter balen, skit ungen åkte iväg till grekland istället för att komma till skolavslutningen, men det va lika bra det eftersom jag typ grät sönder mej..


Träffade henne på donken som vanligt, där satt även några andra kompisar, så vi chillade lite på donken. Det regnade as mkt, men när det avtog stack jag och erica till skärholmen, bråka lite med en dryg busschafför och sen så luffade vi bara runt där bland alla affärer, Erica passa på att shoppa lite, själv hade man inga cash men det va iaf skit roligt att va där med henne.

Det var iaf det jag gjorde igår :)

//Malin


God morgon

God morgon, det regnar och jag paallar inte göra något idag.. Sitter just nu och camar med två idioter HAHA.. men ska käka lunch bye bye <3
//Malin

Marcus John - If you stayed



//Malin


- Chillaxa i soffan

hello there ~

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag drar ner och tittar på film med min konstiga familj. Dagen har varit lugn, inte hänt så mkt, men nu ska jag ner för mamma har gjort thailänskt efterätt. Bloggar mer senare.


Bye bye :)
//Malin


- Piercings

Nu har jag lust att pierca naveln och många säger att det skulle passa mej eftersom jag e så pass smal att det skulle se snyggt ut .. haha har länge funderat på att pierca naveln men har aldrigt vågat. Det blir så lätt infekterat och det sägs att pierca naveln gör mer ont än att pierca tungan. Jag piercade ju tungan i början av juni och det har gått riktigt bra med att hålla det rent och egentligen så skulle jag ha behållt läknings staven i någon månad men har redan bytt till en annan stav eftersom jag tyckte att tungan var så pass läkt och jag var väldigt trött på att läspa och inte kunna prata. 


Jag tycker att piercingar är snyggt på vissa, man ska ju inte överdriva och pierca sig överallt, för det tycker jag är skit fult, själv har jag 6 hål i öronen och vissa säger att det räknas som piercings , men whatever. Vissa är galna och pierca sig lite här och där , där man aldrig nånsin sett en piercing sitta, fast det är ju inte mitt problem. 
Jag vill enbart bara pierca mej i naveln och det kmr bli min sista piercing jag tar, sen vill jag inte ha någon mer piercingar, för alla andra ställen att sätta piercingar är skit fult.. att pierca sig över eller under läppen passar vissa, men vissa blir skit fula med det. 


Vad tycker ni? borde jag pierca mej i naveln? Skulle det passa mej?



Solen skiner så ska väl ut och jogga snart :)
//Malin


God morgon

WAAAAAH so fucking pissed off. Bra start på morgonen, pappa väcker en skit tidigt för att hunden ska ut, vafan gå ut med hunden själv, du har fan 2 ben -.-

Sen vill han åka och handla fucking toa papper och hushållspapper innan jag ens hinner tänke på frukost, så han släpar mej till bilen och vi åker och handlar och jag har typ största mensverken och DET GÖR ONT SOM FAN!

Enligt min pappa har jag attetydsproblem, men hallå jag har mens och han väcker mej fcking innan nio?!? vafan förväntar han sig från mej egentligen?

Dålig start på dagen.

I'm out
//Malin


- God natt för idag

Nu är det nog dags att stänga av datan, den har blivit väl missbrukad idag eftersom det regna, åska och blixtra nästan hela dagen.. Hoppas verkligen att det blir finare väder imorgon.. men tror inte det.. euuw så tråkigt..
Tog en lång och skön dusch när jag kom in efter att ha tagit kvällens sista promenad med min hund. Hade tur att regnet inte öste ner, det dugga bara.. jag vet att gud tycker om mej.. inte för han finns då HAHA..
Som sagt har det inte hänt så mkt idag, och vet fan inte vad jag ska göra imorgon, hitills har sommar lovet varit ganska kasst, men hoppas det blir bättre snart. JAG VILL HA SOL!


Men nu blir det mer uppdatering imorgon. Good Night & Sweet Dreams ♥
//Malin

- It's raining men

nerladdningen på bilderna tar typ 100 år , men ska nu springa ut i regnet med min lilla fula hund så han får sin lilla dumma kvälls promenad, ööh hoppas inte nån idiot stoppar mej för att klappa min hund igen.. har inga direkt planer på att komma hem ny duschad bara för att en liten unge vill klappa min hund.. eh -.-
Sen ska jag nog ta en skön varm dusch när jag kmr hem, då kmr säkert bilderna vara färdiga! Men bloggar mer senare för nu ska jag ut och bli blööt .. YAY SÅ HÄRLIGT

Vi hörs puss och good bye ~♥
Dagens outfit här också!
//Malin

Glömde...

.. damn så wierd, snacka nyss med min förredetta klasskamrat och det känns så wierd att man har gått ut nian.. dessutom fick de mej att tänka på att jag måste snart kolla vilket jävla gymnasium jag kom in i.
Min klass, eller rättare sagt förredetta klass har fixat en sida på alla bilder på oss från årskurs 6 till 9 som man kan ladda ner, just nu håller jag på att ladda ner bilderna från vår bal. Nu inser man faktiskt att man saknar vissa personer.. Tur att det finns mobiler .. och facebook .. annars så skulle jag fan dö!
En person som jag saknar väldigt mkt är Lina, vill att hon ska komma hem nu.. självklart så kmr hon säkert hem som neger, eftersom idioten hade lyxen att få åka till Marocko, medans jag sitter och degar hemma för att det regnar i jävla piss sverige.. -.-
Men någon jag saknar mest är min twini.. Hon är i thailand och ska vara där i typ en månad och jag döör för det är så cp tomt utan henne och allting känns så gay. Det känns som om halva mej är borta.. :(
I Miss You Guys
//Malin



Jag och twini ♥
It calls Happiness ~ ♥


Favorit ♥

 

Låten är helt underbar! Väcker mkt känslor som är både bra och dåliga, men det är en av mina favorit låtar. Dessutom är artisten en person som blivit känd från youtube men är även fortfarande okänd för många. Underbar låt och underbar text ♥

//Malin


- Lalala vet inte vad jag ska skriva

Ajj har ont i huvudet och dagen är helt failad , det regnar och åskar och det ända jag typ har gjort idag är att sitta o dega hemma, håller på att bli sjuk känner jag..
Finns egentligen inte mkt att skriva från min del iaf men hittar säkert på något senare :)
//Malin


Höh ny header

Förra headern tyckte jag blev en helt jävla kastrofalt fiasko.. kan inte uttrycka mej om hur jävla ful den var HAHAH.. var bara tvungen att göra en ny.. den här headern blev iaf snyggare hahaha..
//Malin

Efter hårt arbete..

.. så är designen äntligen klar!
Kände för att göra en enkel design och den blev ju ganska helt ok. Vad tycker ni?
Hade typ beslutsångest om vilka färger jag skulle ha så det blev som det blev, men den ser ju faktiskt helt ok ut, ganska somrig och härlig hihi
//Malin

Dags för förändring

Är CP trött på vår design nu , vill ha en ny design och det kan jag ju fan fixa idag, har typ ändå ingenting för mej , så ska nog sätta mej ner och fixa någon snygg och ny design till våran blogg hihi :D
//Malin

Sommarlåt



//Malin


Varför dampar blogg.se för?

cha cha det har varit skit dålig uppdatering , blogg.se dampade och fuckade upp hela vår blogg, men nu är det typ fixat. Lina är ju fortfarande i Marocko men hon kmr ju hem snart.. hoppas jag..

Början av sommar lovet har varit segt, har hängt med min twini kami men hon har dragit t thailand och sen har det typ regnat massor. Men nu hoppas jag att blogg.se funkar för att kunna uppdatera så mkt som möjligt, annars kmr typ lina dampa på mej över att det inte har blivit någon bra uppdatering alls och det kmr inte bli kul.

Det är tisdag morgon har har fuck ingen aning om vad jag vill göra idag, va ute igår träffa några kompisar sen kom dennis förbi, mötte honom i huddinge station och vi drog till donken för han ville käka, så satt där en stund, sen började skit vädret igen och det började regna. På bussresan hem så mådde jag fett dåligt och när vi klev av bussen så sa jag lixom det känns som om jag ska spy snart.

Det slutade med att jag stod vid vägkanten och spydde ut alla min lunch.. euuw inte fräscht alls! Så klart så stod Dennis och asgarva åt mej, idiot -.-

Men när vi kom hem så bäddade vi ner oss i min säng och kollade på en film, skit mysigt och sakta och säkert så började jag känna mej bättre..

Men bloggar mer sen puss hej ! <3
//Malin



Jag och Dennis, helt klart retards..


Prom night och efterfest

Det va skit kul på balen, och alla va så jävla fina! Ingen kan fan ha en bättre klass än vad jag har, och alla bitchar man inte gilla o det blev det peace mellan och det är fan skönt! Vi hade skit kul tsm, vi åt, skratta prata och dansa. Lärarna höll så fina tal så att man nästan börja gråta, man vet ju att balen var sista kvällen med klassen och lärarna .. det är sorligt..

Efter balen så fick jag skjuss hem och vi skulle ha efterfest för dom som ville i vår lilla sjö gömmarn.. vänner som man aldrig har sett fulla en gång va så jävla roliga, men vissa gjorde bort sig totalt.. Men sjukt kul va det. Egentligen så skulle jag inte gå dit, men hade ganska stort beslutsångest och tillslut bestämde jag mej för att dra dit ändå.. väntade tills mamma gått o lagt sig och sen försökte jag klättra ut genom mitt fönster, ganska dumt eftersom jag bor på andra våningen och det är ganska långt ner.. det roliga var att jag tappa taget och ramlade ner hela vägen.. JA DET GJORDE ONT SOM FAN! Sen sprang jag hela vägen till gömmarn, snacka om att jag har bra kondition.. :O

Där satt jag halva natten med min fina klass :)<3
 



//Malin


Haft helt jävla fullt upp

Sist jag bloggade var på onsdagen innan jag stack till balen. Lovar er att jag va helt fucking hype, va så jävla nervös , vet inte varför men jag va bara nervös. Satt o snacka i lur med min kompis, finaste patricia och vi satt och nästan skrek på varanda, för båda var nervösa och helt hype. Wierd jag vet..

Lina sticker ju till Marocko idag, och jag vet att jag finns med i hennes saknar liste i hennes Ipod hihi, brukar iaf finnas med.. Men hon skickade ett meddelande till mej på facebook.. eftersom jag har haft fullt upp med skolan och avslutning så har det varit en sjukt dåligt uppdatering från mej, men nu är det ju sommarlov och jag kmr uppdatera som fan!


//Malin


Arlanda soon

Nu har man duschat och är fräääääääch
till marocko planet går 13:50 och restid är 5 timmar
vet inte om jag kommer kunna blogga där men då blir dethär mitt
sista inlägg på 3 veckor så då vet ni jag är inte dööööd!
men nu ska jag äta sen drar jag till arlanda
ha det bra Bitches men ni vet att jag kmr ha det bättre haha
nä skoja ara fast sant
byebyeeeee'
//Lina


Nervöööös

Jag skakar fan är fett nervös vågar inte åka..
nej men de ska jag göra ändå iaf har packat klart nu
har ställt kl på halv nio så åker jag hemifrån runt 11 nu har jag iaf fixat massa
nya låtar och bilder på alla jag kmr sakna! haha i min ipod asså :)
men jag ska snart kolla på nån kort film elr nåt sen blir det sova så jag orkar upp imorn
kanske blir nån film med min sööööta bror
men ska dra nu kanske hinner blogga imorn innan jag drar
om inte så vill jag säga

jag kanske inte kan blogga i Marocko elr de blir inga bilder
men vi får se hur de blir! nu ska jag dra
ha det bra pussssss!
//Lina

Malin är seg på att blogga I know!

Me and my brooo

Sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov ;D
va i skolan 9 och slutade runt halv 11 och tog bussen till
mormor och morfar för jag orkade inte gå hem haha
sen va jag uppe i skärholmen centrum och hitta skit snygga short högmidjade
så jävla hot! så jag ringde mamma och hon kom dit senare så gick tbx t mormor
och kollade lite på MTV haha sen kom mamma och köpte shortsen till mej så nu
är allt klart iaf kom hem sen runt 6 och lite knaass här hemma asså haha kan bara säga
fylla! men sen kom mammas kusin fredde som är dj så han har varit här resten av kvällen
och nu ska jag ladda ner lite av hans remix haha
bloggar senare
pusspuss'
//Lina

Nästan Packat och klart :)

Som sagt jag har lite kvar saker jag måste tvätta och de jag ska ha på skolavslutningen
sen har jag ett par skor till och sånt
så det är nästan klart :) men de är inte så mycket för ska shoppa mycket där och
de får bara va 20 kilo så tar inte med så mycket
men nu ska jag snart locka löshåret sen sova så jag får min skönhets sömn
pusspuss'
//Lina

(Resväskan är större irl, typ 1m)

Grönan med klassen

Ja vad gör man på grönan gissa själva åker karuseller såklart
så inge mer om det skit kul va det iaf kom hem runt 5 för pallade
inte stanna kvar för jag är sjuk så måste va hemma och vila och bli frisk
till lördag då jag åker :)
när jag kom hem hade mamma gjort middag så käkade sen chilla jag bara packat
lite av de sista kmr packa de allra sista på lördag morgon
sista minuten you know ;)
aja nu ska jag ta en isglass och sen locka mitt löshår
till imorn
SKOLAVSLUTNING som betyder SOOOMMARLOOOV!!!!
så jävla nice men vi hörs bloggar senare
pöööösspösssss'
//Lina

Liten Bildbomb

Söta Jessica!

Fina Jasmine!

Snyggingarna Martin & Simon

sööööt!

Lokföraren!

lite panik här..

Sitter i mitt rum lite halft färdig sminkad och har lite panik, vet fan inte vad jag ska göra med mitt hår, ska snart sminka mej färdigt och sen ska balklänningen och högklackarna på .. tänk er att världens klumpigaste person ska gå på bal idag haha.. kmr säkert förstöra något eller ramla på någon HAHAHA ..

Men tror att det här blir det sista inlägget för idag tror jag, kommer komma hem inatt och kmr nog inte orka blogga, funderar på att gå på efterfest i gömmaren, för alla skulle tydligen dra dit efter balen, men vi får se om jag orkar.. det är ju trots allt sista kvällen tsm med klassen och sen på fredag så har vi skolavslutning och sen är det SOMMARLOV!

Helt ärligt så kmr det bli så sjukt skönt att slippa vissa människor och andra kmr jag sakna väldigt mkt.. men det ska bli skönt med sommarlov! fifan men ska nog börja röja undan i mitt rum och sedan fixa i ordning mej innan min kavaljer kommer och hämtar upp mej hihi :)

Ha en härlig kväll ! Puss och Kram
//Malin



Vet att mitt rum är stökigt..


flottsbro

Shooo
kom hem för kanske en timme sen från flottsbro va där med
klassen och jag bada fast de typ ösregna jag martin jessica bada och claudia kom
i sen haha efter vi bada så gick jag och jessica till tina eminna och emma och killarna
och så satt vi där resten av tiden och rökte vp sen vid typ ett fick vi dra hem så några fick
skjus av tina så jag åkte me sen direkt nu när jag kom hem tog jag en varm dusch
och nu har jag nyss gjort nudlar till mej och min bror
och ska sätta på en film snart och bädda ner mej i sängen för jag är sjuk och måste bli frisk
till marocko bloggar sen
pusspuss'
//Lina

random bild på mej och martin:)

Tråkar

 Kom hem strax efter lunch, åt lite mat och hann titta lite på tv innan Lina ringde mej , så snacka vi i lur en stund och hon har listat ut vem jag är kär i haha.. hon känner mej allt för väl den där lilla skit ungen..

Sitter i min säng och leker lite med datorn, har egentligen skit tråkigt och vill bara att klockan ska ticka iväg så att jag kan börja göra mej i ordning för balen. Just nu är det lite för tidigt att fixa till sig.

Det tog typ 1 och en halv timme för mej att äta upp en halv pizza, piercade ju tungan i måndags och mina föräldrar vet inte ett shit om det, och så ska det förbli, min ursäkt var att jag hade bitit mej i tungan och det va därför jag åt så långsamt.

Ibland kanske man kan tycka att de är helt dumma i huvudet eftersom jag pratar som typ största mongot och läspar som in i helvete.. kan inte säga s och r . Men är glad att det försvinner snart..

Det mest jobbiga med tungpiercing är väl att tungan svullnar upp som en stor fet elefant och att man pratar som om man hade en pinne nerkörd i halsen.. dessutom gör det skit ont när man äter oxå.. Men ska inte snacka för mycket.. bloggar mer senare :)
//Malin



blää skola

 Fattar inte meningen för oss att komma till skolan, idag har vi städat lite och nu sitter vi bara o latar.. Vår idrotts lärare ska tydligen lära oss dansa vals eftersom vi ska ha bal ikväll.. YIPPI .. not. Kmr se ut som värsta miffot i min långa klänning och säkert stuka foten av mina höga klackar. Får iaf sluta tidigare idag av våra läraren eftersom vi måste ju hinna fixa oss till balan.

Det roliga är att bara mindre än halva klassen är i skolan.. Men bloggar väl mer när jag kmr hem :)
//Malin


Today

Idag har det inte hänt så mkt , bara varit i skolan och tittat på film. Finns ingenting att göra på lektionerna längre eftersom alla böcker är inlämnade. Idag var det fotbolls match 9:or vs Läraren. ni kanske läste om det i inläggen under som Lina skrev. Kan säga er att det var lärarna vann, det gör dom alltid..

Fick iaf sluta efter matchen och har legat och tagit det lugnt i soffan, men ska fira Raymond med lite pizza .. det kmr ju gå så jätte bra att äta eftersom jag piercade ju tungan igår.. önska mej lycka till.

Bloggar mer senare. Puss och kram
//Malin


Happy Birthday!



Grattis till min mest irriterande men ändå sötaste lillebror Raymond!
Idag fyller lillen 13 år och har äntligen kommit upp i tonåren hah.. det här är ganska illa, snart står vi säkert och bråkar om speglar och utseender.. Grattis lilla bro!
//Malin


Nu drar jag mej ner t bussen

Nu drar jag mej ner till bussen som sakt
vet inte när jag kmr hem men bloggar nog då
see ya bitches!
//Lina

walla de varmt haha

Fan va varmt det är ute dör snart ;o
men kom hem för ett tag sen hade bara en lektion i skolan för
va hemma två lektioner för jag är sjuk :( iaf efter lunchn spela 9:orna och lärarna
fotboll mot varann så kollade på det men vet inte vilka som vann
haha men vi slutade efter det så jag drog hem och ska snart dra mej
ner till bussen ska möta mamma och köpa skor och de sista till Marocko drar ju om 5 dagar ;O
sen ska jag kanske träffa en kompis snabbt sen kmr claudia som ska sova här :)
men nu ska jag kolla när jag ska dra t bussen så jag hinner
puuuuuuuss!
//Lina

söt då :)

movietime!


//Lina

sov hos claudia..

..Så hann aldrig blogga vi va iaf på Big brother finalen igår
sen hämta hennes pappa oss vi va hemma runt tolv och då va vi hungriga så vi gjorde
korv me bröd haha och sen idag vid tre tagga vi hem t mej och sola
utanför mitt hus sen drog vi till gömmarn och bada
och sen tagga hon och jag har bara chillat här hemma fixat i min garderob
och har nyss lockat mitt löshår
och ska snart ta bort smink och duscha håret sen blir de krypa ner i sängen och
kolla på nån film och har såklart luren så smsa!
nu ska jag duscha håret & ta bort smink
puuss!
//Lina

Hemma

Cha cha efter att ha kommit hem från gotland så stack jag direkt till gbg, skulle ha cupp där och det va skit kul, kom hem därifån igår natt. Hela veckan har varit sjukt roligt men kmr nog berätta mer om det imorgon ist , för det är sent och jag är sjukt trött, ska nog gå och besöka min kudde snart.

 

Idag så har jag typ legat i sängen hela dagen, på eftermiddan åkte jag o träffa Letho o Erica o vi åkte till hökarängen, där PIERCA jag min tunga!

 

En happy malin mihhihihi.. men hörs mer imorgon ! Puss o godnatt :)

 

 

//Malin


igår..

..Hann jag aldrig blogga
men iaf claudia kom hit vid ett och vi kolla klart på en skräck film vi
hyrde i onsdags sen fixa jag mej och vi drog till huddinge
och lämna filmerna vi hyrde så va Lado så snäll
och lät mej låna om en film gratis ;D
sen drog vi till grönan och kolla på Petter & September
så grymma va iaf hemma runt 23 typ så jag käka sen hade mamma
gjort jordgubbar med grädde so mjag käka upp ;D
sen skulle jag kolla på den där filmen men somnade
haha så kolla klart på den nyss så jävla grym film asså
men nu ska jag spela sims 3 haha
för jag är sjuk :(
//Lina

Kaos

Fy fan vilket kaos de va hemma hos mej inatt
kmr inte säga exakt vad som hände för man vet aldrig vilka som läser ;)
men iaf vakna 12 claudia stack hem och jag städa HELA huset
och har nyss duschat för fyfan va jag stank öl och skit
ska snart dra in till stan och möta upp
chrille venne vad vi ska göra men vi hittar nog på nåt
men bloggar mer när jag kmr hem
ska fixa mej nu
pusspuss'
//Lina

snygga skor!

Idag är det sista dagen i Gotland , sitter...

100media_imag017 (MMS)

Idag är det sista dagen i Gotland , sitter i en sjukt fin park någonstans i Visby , som ni kan se på bilden. Igår orkade Jag inte blogga för va i mitt rum så sjukt sent, kanske runt halv 4 på morgonen, hade varit i killarnas stuga o hängt där , båten går 16.45 o vi har fritt , men finns inget att göra. Bloggar väl mer när Jag kmr hem // Malin


Ensam hemma inatt

Hellu inatt är man ensam hemma hela natten wiho
får väl se vad som händer.. ;)
iaf skolan idag slutade kvart över 11 och drog hem direkt
och väntar nu på att mamma ska komma hem
för ska åka med familjen till huddinge för dom ska till ålandsbåt och jag
ska möta upp claudia iaf skämde ut mej idag big times fan asså
visste att jag inte skulle sakt de jag sa.. menmen
livet rullar vidare marocko snart ny start på nått sett
men nu ska jag inte snacka för mycket
pusspuss'
//Lina

tagen igår..

Chaa bloggen , det här varit en helt jävla...

100media_imag015 (MMS)

Chaa bloggen , det här varit en helt jävla galen kväll ! Först cyklar vi tillbaka t Visby och dog nästan !! Det va bara uppförsbackar men dock blev de lättare på vägen tillbaka. Kom precis in från vårt lilla äventyr , vi smög oss ut till killarna och sen fick vi reda på att lärarna gick runt o letated efter elever som smygit ut , vi låg gömda i ett par buskar skit länge och lyckades ta oss in utan att bli upptäckta genom vänner som höll koll på var lärarna va.. btw tror Jag här gått o blivit kär ..:$ //Malin


RSS 2.0