God morgon

God morgon!
Va ju på bio med Lina igår som ni kanske redan visste, och vi kollade ju på transformers 3 och filmen ägde helt klart. Blev helt kär i bumblebee.. HHAAHA DÖR!

Vi gick typ runt i heron i nästan 3 timmar och kasta godis på människor, snacka om att inte ha något liv, men vafan kan man göra i heron egentligen? Sen så va det nån äcklig gubbe som stalka oss vart vi en gick och det va skit irriterande, träffa Jimmy och Robin som Lina skrev.

Det roliga va att vi va typ de ända tjejerna i biosalongen och sen när filmen va slut så stod det fett många människor som va utklädda till Harry Potter figurer.. HAHA det va en tjej som ba: " Ofta man kmr hit som twiligt" och titta fett mkt snett på mej och man lixom wtf?! Hade mina Linser på mej så hon tyckte jag såg ut som en jävla vampyr -.-

Men sov typ ingenting inatt, satt i mitt rum och satte upp bilder på väggen, gjorde om hela min bildbomb och dunkade musik i öronen. Men bloggar mer sen ! PUSS

//Malin


Bio & hemma nu

Tju när malin kom fixa vi oss lite
sen tagga vi till bussen och först drog vi t skäran och bytte mina byxor
sen käka vi på donken..
vi tagga t heron runt 6-7 och filmen började 21.05 -.-
så vi gick runt där i typ 3 timmar men vi träffa jimmy och robin så vi stog
och snacka med dom ett tag sen kasta vi ner godis på folk haha
tiden gick väldigt vi kollade på Transformers 3 den va skit bra
men sämst att megan fox inte är med längre
iaf kom hem för kanske 30 min sen så nu sitter jag i min säng med datan och tvn
på och ska nu välja nån film jag ska kolla på puss!
//Lina

@ Linas place

Just nu är jag hos Lina och vi ska strax dra till skärholmen och byta hennes byxor och sen vidare t Heron, sitter just nu och dunkar musik i Linas rum och snackar massa skit om killar som e fett g a y. Har varit skit dålig uppdatering från mej ida, men har varit rätt mkt att göra hemma.. Men ska va social nu vi hörs bítches!

//Malin

Västerås 2011


Min älskling ↓



Sen körde pappa och jag gokart haha jag vann snacka
om att han va sur när vi gick av hans ord: jävla kärring det gick ju inte att köra om
HAHAHAHA


//Lina

Godmorgon för nån timme sen

Tjuuu
vakna runt halv 12 elr så mitt fucking alarm ringer aldrig får damp ;o
iaf idag skulle man träffa Mooad men blev inte så han är kvar på landet -.-
så blir att träffa malin igen ikväll drar vi på bio och vid 3 kmr hon hit vi ska fixa
oss lite och sen skäran och byta ut mina shorts :)
venne än vilken film vi ska kolla på vi ska välja nån när hon kmr hit
men nu ska jag dra och käka frukost som blir pannkakor ';D
innan jag käkar slänger jag in lite bilder från västerås jag glömde lägga in
//Lina

hitta en bild på mej innan jag drog t marocko :)

pics

några bilder från dagen

min sötnos!!!

malins smile ;D
//Lina

skärholmen

Hellu som malin skrev så va vi i skärholmen
jag hitta ewn skit söt Bh och ett par söta shorts
men jag och malin prova likadana shorts i samma provrum och hon
prova en stolek mindre än mej så skulle jag ju köpa shortsen så råka jag ta hennes
så märkte när jag kom hem att jag köpte en stolek för små -.-
men ska byta dom imorn
iaf sen malin skulle dra hem så jag mötte på mamma i centrum så åkte me
henne och handla och panta
men ska ladda över lite bilder
bloggar senare
//Lina

Money!!

Kolla vad dom börjat med igen ;D

Next: skärholmen !

Sitter just nu hemma hos Lina, hon har äntligen vaknat och vi ska dra till skärholmen och luffa lite runt där hoho.. ska försöka hitta en snygg bikini som man kan ha under sommaren, skulle va ganska najs! Men ska snart dra till bussen, väntar bara på att Lina ska bli färdig så att vi kan dra, men bloggar senare puss bítches!

//Malin

Vakna bítch

Cha cha Lina är typ segast, hon har fortfarande inte vaknat och kmr typ få damp om hon inte vaknar snart. Jag har skiit tråkigt och fck finns inte ett skit att göra här hemma. Vakna Bítch!
Ska börja fixa mej, hitta kläder för dagens outfit, men kmr säkert hinna med allt det där innan Lina vakna. Hon är seeegaste människan i väärlden! Hur fuck kan man sova så länge egentligen ? fattar liksom inte.. Halva dagen har typ gått hahahaha..
Men vi hörs senare puss !
//Malin



-Damn so bored

Sitter just nu och lyssnar på någon dancehall remix som jag hitta men funderar på att dra ner och hitta något att äta för är skit hungrig, ovanligt eftersom jag brukar aldrig vara det på morgonen.. Är sugen på nudlar så ska nog koka ihop det och äta, kanske finns något bra på tvn , fast det kanske är lite tidigt?

Hade helt glömt bort att jag hade hund, så kanske lika bra att dra på sig kläderna efter frukosten och dra ut på en promenad, kanske tvingar min lata hund att jogga med mej HAHAH..

Har värsta lusten att bada ! Men har ingen bikini , det måste köpas och då får bh duga så länge hhahaha :)
Hörs senare !

//Malin


Ingen rubrik

Haha har inte direkt planerat att gå o lägga mej , för mamma kmr dampa om jag sover bort hela dagen, dessutom så skulle jag få en arg Lina på mej oxå eftersom vi ska ses idag, vet inte vad vi ska göra men vi ska iaf ses idag hihi! Men Lina sover bort halva dagen så då är det bara att chilla hemma i sängen..

Får även damp på min kompis som planerar något till min Birthday! Eftersom jag inte får veta vad det är, och hon gör mej mer och mer nyfiken för varje dag som går, Men ska inte förstöra hela överraskningen genom att försöka lista ut vad det är och jag är helt säker på att jag kmr älska den!

Om typ 2 veckor stickar jag till Tyskland och ska hälsa på lite släkt och vänner, är inte helt säker om hur uppdateringen kmr vara från min sida, men kmr säkert mobilblogga därifrån. Eller kanske tar med mej min dator, vi får helt enkelt se!

Uppdaterar mer senare Puss!
//Malin


Trött chey

Hello there ~

Har typ varit uppe halva natten, fråga mej inte varför för det har jag inge svar på, Igår så skrev Lina till mej om att hon ville uppdatera headern till lite nyare och fräschare bilder, så det har jag fixat under natten som ni kanske kan se. Palla inte göra någon avanserad headear, men blev ganska nöjd och den känns ganska basic och enkel. Hoppas ni tycker den blev bra. Jag tyckte att den förra headern var rätt bra så gjorde typ en exakt likadan men ersatte bara bilderna. Hope you like it ! 

Om ni inte ser headern så äre bara att trycka på f5


Hann inte blogga så mkt igår eftersom höll ju på och städa och sen drog vi till hässelby för att hälsa på farmor i det läskiga ålderdomshemmet. Mamma har ju precis fått körkört och pappa ska envisas med att mamma ska köra hela vägen från huddinge till hässelby. Slutade med att båda satt och skrek varandra i bilen eftersom mamma inte kunde vägen och pappa skulle kordinera henne och hon körde fel hela tiden HAHAH.. så fail..

Efter farmor så åkte vi till skogskyrkogården för att fixa till farfars grav och sen drog vi hem, jag tog en snabb dusch, fixade mej i ordning och sen stack jag till en thailänsk kompis med mamma och min kusin, där käka vi middag och hade det skit mysigt!
//Malin



Bytte även piercing igår hihi, för jag tröttna på min andra :)


Farfar

Min söta farafar kom nyss förbi och kolla vad han hade till mej :)
såå gullig!
//Lina

outfit /Lina

Kan slänga in dagens outfit oxå :)

Tröja - H&M
Shorts - Västerås

bög rubrik

Tjaaaa!!
glömde blogga mer igår men iaf
vakna runt 12 av att jag höll på att kissa på mej HAHA
sen så har jag bara vart hemma och fixat mitt rum och ska snart dra
¨med mamma och panta och handla maaat
yesyes idag är jag inte på bästa humör och har ingen aning varför :S
ikväll ska jag nog träffa nån elr jag ska!
jag vill träffa mass ;o haha vene vf men vi får se vad
som händer men nu ska jag ta bort smuts tvätt
pöööööss'
//Lina

-
smutsig spegel :)

- Jävla fjärilar..

God morgon god morgon!

Rubriken säger ju allt! självklart ska en dum fjäril väcka mej .. är sjukt trött men kan inte somna om.. wierd va? Tror jag ska ta och duscha och sen blire lite frukost. Mamma står redan ute och målar plankor.. fan va morgonpigga vissa kan vara.

Idag ska jag stanna hemma.. Måste få saker gjort och mitt rum är en ren katastrof. Så här vet jag att dagen ska se ut hittills:

1. Duscha
2. Frukost
3. Städning

Sen får vi se vad jag hittar på senare, kanske drar ut eller så chillar jag bara hemma. Men bloggar mer senare! I'm out!

//Malin


Västerås

Tjaaa!
vakna 8 imorse sen vid 9 drog vi till västerås kom dit
typ 10 elr nåt sånt skönt drag det va där asså
iaf fast åkte hem tidigt för en speciell anledning.. så va hemma
runt 7 kanske JAG gjorde maten alltså stog och grilla
haha stolt men fick med mej coola shorts och ett rihanna linne
som ni får bild på nu men ska snart duscha bloggar senare
pusspuss'
//Lina

Sista inlägget

Ska ta och hoppa in i duschen nu, ta ur linserna och sen sätta mej i soffan och se om det finns något roligt att titta på, men skriver mer imorgon puss och godnatt!
//Malin

Bítches

Kollade runt i olika bloggar och märkte att det faktiskt fanns saker som störde mej groovt! Att folk kan få så mkr luft och tro att världen kretsar runt dom och att de är så perfekta att alla älskar dom.. HAHAHAHA jag dööööör!

Amen typ som "omg jag är så jävla snygg, everyone want me".. Herregud vafan är det för fel på människor egentligen? Visst man har bra självförtroende meen det däär är liiiiite bara liite för mkt.. Vadå bliru våt på dej själv eller vad? Ehw?

HAHA och människor som provicerar för att få mer besökaren.. säger bara P A T E T I S K T. Alla läsaren som dom har är typ haters. Hur kul är det att få höra om att alla hatar en? Fast så man bäddar får man ligga inte mitt problem liksom.

Sist men inte minst , människor som aldrig blir nöjda.. som bara snackar om hur jävla feta dom e. typ som " Åt precis en kaka, shit måste fan ta och spy ".. uuuufff! Anorexia eller vad?! vissa har bara probem ..

Jag tycker att man ska vara nöjd med sig själv, alla är perfekta och unika på sitt eget sätt och det är alltid insidan som räknas :)

hoe hoe im out!
//Malin






- Music untz untz ♥

Huset fullt som vanligt dåe.. mamma bjuder hem massor med vänner, pappa lika så aldrig får man vara själv. Just nu är alla ute på altanen och "Minglar" som pappa brukar säga, står och snackar skit med varsin öl. Medans mamma sitter på gräsmattan med sina kompisar och skrattar högt, såååå  typiskt thailändaren.. Ungarna spelar badminton och jag sitter uppe i mitt rum och dunkar musik. Chill asso .. funderar på att dra och jogga bort allt jag proppat i mej . det e skönt väder och med musik i öronen så rinner tiden iväg och det är roligare och jogga då.

Fast gör det senare i så fall, har inget mer att skriva , ska bara ligga i sängen och chilla med datorn och musiken, vi hörs bítches ;)

//Malin


Stranden

Chaa skulle egentligen träffa lina idag men bítchen drog till västerås ist, pallade inte sitta hemma och dryga hela dagen, så drog till flottsbro med ungarna och chillade där.

Sitter helt lungt och lyssnar på musik när det kmr en random gammal gumma och hennes man och börjar snacka med mej på turkiska, fatta nada kan jag säga er.. Vissta fan inte vad dom ville men när den gamla gubben börjar riva och flytta på våra saker och gumman sätter sig på vår matta fick jag typ flipp.. Respektlöst eller vad?!

Ungarna blir skrämda och undrar vafan dom håller på med och jag hade ju ansvaret så försökte snacka med tanten men hon kunde tydligen inte svenska .. och hennes man typ stack iväg.. Sen kmr en annan turkisk kvinna och frågar om jag behöver hjälp .. så hon snackar med gumman och får henne att lyfta sitt feta ass från vår matta.. det värsta va nog att hon kalla mej respektlös eftersom jag inte lär henne sitta där.. WTF?!

Drar man till stranden tar man med sig sina egna grejer och inte tränger sig på folk.. behöll lugnet för att vara en bra förebild åt ungarna jag passa annars skulle jag flippat ut totalt på kärringen .. hoho konstig dag :)

Men det va skönt och chill på stranden, ungarna hade kul, jag slappa i skuggan, spela lite badminton och åt glass.

//Malin



Rawr!


Västerås

Shoo bloggen
imorn ska jag till västerås med dadi och några
vi åker dit varje år till power meet
dehär blir tredje året så såklart man ska dit
men iaf så kmr inte kunna blogga imorn för kmr typ komma hem vid 3 på natten
elr nåt sånt som vi alltid brukar
men bloggar på söndag då
byebye'
//Lina


Deppmode..

Känner mej så jävla sviken och så jävla besviken
hatar när man förväntar sej nåt och sen så blir det inget
aja ikväll är jag ensam hemma blir väl att ha en Lina kväll
film och mys med mej själv.. haha tragiskt
aja puss!
//Lina

Barnvakt

Sorry för dålig uppdatering men har varit barnvakt åt min kusin Wilma
åkte till dom i onsdag och kom hem idag
och idag så tvinga jag hit malin skulle igentligen träffa Mooad men inge
mer om det.. iaf nu ska jag göra middag lite seg jag vet ^^
men iaf nu vet ni vf jag inte bloggat nått
dom 3 senaste dagarna
//Lina

Min söööta tjej jag va barnvakt åt
men hon har fuckat mitt huve några gånger..

Pluggar på sommarlovet

Sitter och pluggar häcken av mej på det här jävla moppe kortet, blir fan galen, ni kanske har märkt det att ingen av oss orkar plugga, bara skjuter upp det hela tiden. Pappa är som galen på mej och frågar varje dag om jag har läst på.. vaaafaaan det är sommarlov! LEAVE ME ALONE..

Men nu har jag fan börjat plugga på allvar, ska bli färdig med kortet helst innan slutet av denna månad hoho.. lycka till malin..

Så idag har jag faktist varit hemma och suttit ner och faktiskt öppnat boken.. skulle gå på bio med tjejorna ikväll men fick tyvärr inte av mamma.. hon tycker att jag spenderar för mkt pengar på onödga saker och det ligger en del sanning i det hoho..

Just nu tar jag en pause i pluggandet och passar på och checkar facebook och msn, Marcus ska hjälpa mej att ladda ner lite thaimusik, sen ska man dra ssta kvällpromenaden med hunden och sen blire sängen och körkortsboken igen.. säger bara BORING..

Vi hörs senare Bítches
//Malin


/Sämst jag är

Rubriken är så sann jag är såå sämst
pallar inte göra moppe proven för frågorna är så konstiga svaren finns fan ingenstans
i boken får damp så bestämde mej för att jag ska nu kolla lite på fb lyssna på
sööta låtar och sen kolla film sne inatt kan jag göra provet då många sover och jag kmr ha trååk
japp så blir det och så ska jag duscha också och göra mej fräsh!!
men nu ska jag chatta vidare på fb byebye
//Lina

Min henna jag gjorde i Marocko'
(på min rygg för dom som inte ser det!)

/Chill

Tjoooo!
har nyss packat min lilla väska nu drar jag ut till vallentuna imorn
ska va barnvakt åt min kusin Wilma tills fredag
så drar imorn vid 11-12 tiden
så det blir att ställa klockan imorn på 9 men det är ändå rätt skönt att inte sova bort hela dan
men nu ska jag göra ett moppe prov på datan bloggar senare annars
bloggar jag innan jag drar imorn
byebye'
//Lina

Martini

Tjuu kom nyss hem vakna vid halv 12 typ så ringde jag martin
som jag skulle träffa idag så fixade mej snabbt och tagga ner till bussen
och vi va hemma hos han chilla lyssna på musik
sen nu är jag hemma och väntar på att pappa ska komma hem med ivans..
sen blir det att göra några moppe prov på datan
sen kanske jag drar iväg och gymmar ikväll
får se men nu ropar min bror på mej
bloggar mer senare
//Lina

Grönalund och kompisar

Claudia sov ju hos mej vi vakna runt 10-11 och åt och fixa oss
sen tagga vi till grönan efter det drog jag hem träffa mass
sen har jag packat upp min resväska har inte orkat gjort det haha
sen har jag bara chillat ska snart kolla på film
men har inte så mkt att skriva så bloggar mer imorn
pusspuss'
//Lina

4/5 presenter av killar

Fick 5 saker från killar borta i marocko men tappa ett armband
haha..

//Lina

bilder på det jag köpte i Marocko


Plus ett par converse jag köpte till Claudia och en sak jag köpte till mamma
//Lina

- Uttråkad som fan

chacha har inte gjort något ida, har bara varit hemma och degat, sovit bort halva dagen och resten har jag bara lyssnat på musik, har inget att skriva .. :(
Rubriken säger allt

Men nu är lina hemma ska strax ringa henne :)
//Malin


Home Sweet home

Äntligen hemma nu då
3 veckor i Marocko nice va de men skönt att va hemma
kom hem 4 inatt så idag har jag vart i skärholmen med mamma och shoppat
(visar sen) och handlat mat och jag färga håret hos mormor
bild senare och det blir bild på shoppingen senare orkar
verkligen inte nu har hänt sååååå mycket
dom här 3 veckorna saker jag inte riktigt tänker ta upp här i bloggen..
iaf väntar på claudia som ska komma hit och sova här
så får se vad vi ska göra men nu ska jag börja med maten
taaaacos bloggar senare'
//Lina

ända bilden jag har just nu haha min födelsedags tårta :)
Btw tack malin älskling för inlägget!<3

RSS 2.0